Du trenger
bacon
spinatblader
litt ruccula
bringebær
cherrytomater
paprika
sukkererter
pinjekjerner
parmesanost
olivenolje
lime
Stek bacon. Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne på svak varme. Fres cherrytomatene og sukkerertene raskt i steikepanna med litt olivenolje mens du vender på dem hele tiden. (Tomatene og sukkerertene smaker litt søtere og bedre når de blir litt varmebehandlet.)
Skyll salaten, kutt paprika i biter. Anrett salat og grønnsaker i en bolle. Bryt baconet i mindre biter (eller klipp det med en saks) og strø det og pinjekjernene over salaten. Bruk en gulrotskreller og rasp over noen gode biter parmesan. Drypp over en god olivenolje og klem over limesaft.
Flott blogg🌺🙂⭐️ her har du/dere lagt mye jobb i lidenskapen deres. Kjempe fint.
Hilsen ariel
Tusen takk!